Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] [анкета] Кога ще се оправи всичко ? - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] [анкета] Кога ще се оправи всичко ?
Отиди на страница  1 2 3 4 5 6
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
Spawnish
Sun Jul 17 2011, 00:42
Spawn
Регистриран потребител #4643
Регистриран: Sun Feb 27 2011, 21:44
Град: Димитровград
съобщения: 195
ИСКАТЕ ЛИ ПРОМЯНА ?
да

не

Незнам за вас но на мен ми писна от нещата които стават със сървърут.Всеки прай кфото си знае админите си чешат м*дята не ги еб*.Главните пак влизат от месец на месец.Хората които се мачът за права.Правят демота,доказват се тва онова(хора като мен)и закакво ? да ми дадат тестови права за 1 месец и да ме е страх да не направя нещо грешно,а на някой друг тарикът е така просто се знае с главните било то митев или некои др просто си пише с него и става така че до 1 месец той има 3 пъти твоите права в всеки server а ти си стоиш и се блъскаш мъчиш се да си запазиш правата. ЗА КАКВО ? за да може некои новак пак да дойде и да ти се изврати за 3 дена да те затрие ? Ти да се мъчиш с години а на никoй да не му пука. Незнам за вас но на мен вече ми писна мълчах ама стига ! Аз играя в ро-ни от 3-4 години админ сам от Април (и преди сам бил админ) и кфо ? а некои вчера разбрал кфо ро-ни и ми се ечи че е много голям мазник и че е по добре от мене еми мен ми писна аз в сърфа повече няма да влезна като админ може спокойно да си ми махнете правата ЧАО ОТ МЕН
Най-отгоре
Отиди на страница  1 2 3 4 5 6  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF