Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] [анкета] Кога ще се оправи всичко ? - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] [анкета] Кога ще се оправи всичко ?
Отиди на страница  1 2 [3] 4 5 6
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
Spawnish
Sun Jul 17 2011, 14:40
Spawn
Регистриран потребител #4643
Регистриран: Sun Feb 27 2011, 21:44
Град: Димитровград
съобщения: 195
Battleman написа ...

Щото не знаеш какво искаш.

1.Изкам да не може Играчите да стават админи без да правят нищо а тези който се мачат никой да не ги отебава
2.Изкам главните да сте повече по сървърите и форумите всеки нямал време .. нищо не ти пречи да влезеш на ден по 1 2 пати в форума колкото да не е без хич
3.Изкам сървърите непрекъснато да се упдейт не да си стоят с 1 плъгини и 1 и сащи карти сори ама на всички омразва да правят едно и също
4.Не изкам некфо масло да ми влезе в сървърът и да ми се прави на бог и като му кажа/направя нещо да изясам всичко аз а на него никой нищо да не му каже
5.Не ти изкам флаговете изкам да си ги заслужа а не щото сам пуснал тема да ми ги сложиж аз се мача от 3 години ноо уви просто ме разбери че ми става тъпо като се мача от 3 години и некой си доиде за 3 дена без да направи нищо да е админ в секи сървър и т.н разбери че просто ми става гадно да се мача а некой готованко дето ти е писал и да се ореди а аз да банвам да стоя он и т.н и като не се мазня на нйкои никой няма и да забележи че сам админ даже камо ли да ми даде права или флагове или т.н както ти правиш след като пуснах темата явно некои хора са ме забелязали ама защо като пускам тема в която те са виновните ДДЗ ....
Най-отгоре
doob
Sun Jul 17 2011, 14:42
Регистриран потребител #2173
Регистриран: Sun Aug 30 2009, 16:00
съобщения: 466
Написа 50 пъти грешно една и съща дума..
Най-отгоре
Battleman
Sun Jul 17 2011, 15:10

Регистриран потребител #151
Регистриран: Mon Dec 31 2007, 11:23
съобщения: 1121
1.Кои са тези админи, които без нищо да са направили да са админи? Дай ми никове, не ми ги крий.
2. Ще ми плащаш ли за кибиченето тук? По колко пъти на ден влизаш, че не ме виждаш? Аз в тоя сайт влизам по-често дори от тебе, а ти ще си искаш? Мислиш, че не гледам темите ли? Не можеш ли да се досетиш, че всеки има мнение тук и че чакам всеки да се изкаже, че да мога да взема решение, базирано на техните мнения? И защо реши, че хич не влизам в ЦС? И въобще, за какво трябва да влизам въобще? Нали за това съм сложил други админи и модератори да се грижат за сайта и сървърите?

3. Какво имаш предвид под ъпдейт? Да пълня сървъра с разни простотии, само и само да ти светят очичките от цветните екстрички по екрана ти? Карти си ми искал.. Като искаш карти ми ги слагай така, че да бъдат удобни за качване, а не в линкове, където след това трябва да извършвам хиляда процедури по качването за умрялата ти карта. Друго нещо, а случайно да знаеш, дали машините на сървърите ще издържат тези твой екстрички? Ще ги слагам, ще ги слагам, ама после ще ми цъфнат 5 теми за лага? Замислял ли си се изобщо?

4. За това пак искам имена...

5. Като искаш да си ги заслужиш, първо си спечели уважението! Единствените стойностни теми, в които си писал, са за банването и кандидатурите, а до колко мненията са ти стойностни, съвсем друг въпрос. Говориш ми само за Сърфа. Ами аз какво мога да направя, че админите не им харесва мода, че няма други стойностни играчи там? Нищо. Не търси и моето внимание, че да те забелязвам.

Всеки иска нещо, но никой не разбира, че и аз искам някои работи.
Най-отгоре
Billie
Sun Jul 17 2011, 15:57
Franklin
Регистриран потребител #1474
Регистриран: Wed Apr 22 2009, 15:44
съобщения: 291
Spawnish вместо да се "мАчиш" за права 3 години иди научи БЪЛГАРСКИЯ , че ти е много непознат.
п.с. и той е прав от една страна. Като някой ви каже "може ли повече флагове" почвате "абе ей нахалник, като решим тогава" А като си мълчи му викате "ем кажи си" .... Е в крайна сметка какво последно
Да качим картите някъде за ваше улеснение. Ако искаш да дойда до вас и аз да ги сложа на сървъра? Вие сте Главни. Вие поддържате тези сървъри. Играчите мрънкат. Поне 1 нещо може да изпълните. Вярно е. Работите. Това е хубаво. Ами тогава дайте на някой , който с повече време достъп до това с качването на картите или нещо подобно.
Най-отгоре
Battleman
Sun Jul 17 2011, 17:43

Не. Можеш и по-просто нещо да направиш. Да организираш всичките карти и нужните за тях ресурси в съответните папки, за да бъдат готови за качване през FTP. Трудно ли ти беше да се досетиш? Все пак, 2 пъти съм го казвал в 2 теми...

[ Редактирано Sun Jul 17 2011, 17:44 ]
Най-отгоре
I'm Perfection!
Sun Jul 17 2011, 18:59
BE STRONG !
Регистриран потребител #3649
Регистриран: Wed Apr 14 2010, 22:34
съобщения: 383
Battleman написа ...

Нали за това съм сложил други админи и модератори да се грижат за сайта и сървърите?

Тук се бъркаш,аз не виждам някой толковаааа ЗАГРИЖЕН за сайта!
По-редовните "модератори" са:t0kera*,PrEdAt0Ra,BreathTaker,zfpuhi (той е нов..)
DSGL! се мярка от време,на време.
agrszgwagwa-Тоя дори не го познавам,но ако съдя по постовете му,влиза прави се на "господ" и излиза.
Jbl-Също от време,на време.
D a N g E r-Не съм го виждал скоро.
Golchev-И него не съм го виждал.

Нищо лично към вас,просто си казвам моето мнение.Повечето са за,колкото да им стои името ей ТАМ горе .
Най-отгоре
Spawnish
Sun Jul 17 2011, 19:11
Spawn
1во вълбще ама вълбще даже не се мъча да пиша на бг .. за кой да няма да впечатлявам някой ?
2ро имена не казвам щото ... става лошо
3то аз сам предложил плъгини и карти нз на кой ги бях пратил на лс ама никъв отговор а плъгини сам измислил дето без тях в сърфа не става
Най-отгоре
Battleman
Sun Jul 17 2011, 19:19

1. Като не казваш имена, то няма да има и последствия за тях.
2. Не знам на кого си ги пратил, но аз лично не съм получавал. Като си измислил плъгини, вземи ги напиши тогава. Идеи бол, куца изпълнението.
Най-отгоре
Spawnish
Sun Jul 17 2011, 20:48
Spawn
1.Нали се досещаш че ако почна да изброявам имена трябва 30-40 % от админите да си заминат .. сигурен сам че си наясно с това и повечето от админите/играчите
2. нито помня плъгините нито картите аз си бях направил 1 списък но уви компа ми се прееба и сичко си утиде

Нищо не ми пречи пак да се разровя но ми трябва помощ тъй като хич ме няма до тези неща карти хубаво ще намеря но за плъгините нито си имам идея как се казват нйто нищо.. някой които разбира да ми хелп и ще си направя пак списъкът този път ти ще го получиш и да видим какво ще стане

[ Редактирано Sun Jul 17 2011, 20:52 ]
Най-отгоре
t0kera*
Sun Jul 17 2011, 21:15
Регистриран потребител #1336
Регистриран: Sat Mar 28 2009, 14:43
съобщения: 727
Battleman написа ...

3. Токер, ти па какво си се разциврил? Виж флаговете си, какво искаш още? Предатора ти го каза, с нищо не заслужаваш нещо допълнително, като нищо не правиш! Поне да беше от тия, които предлагат админи бе, за които разправям в горния си пост... Ам ти? Нищо..

Хах,знаеш ли колко ми е за флаговете ;д ама Митев ми е чудно защо и той не смее да каже че постоянно му се молят,а казва че той ги дава...Да вземете вече наистина да ми махнете тея права,че тука предателчето вече като стана администратор спря да ми се хвали в скайп ;д;д
За модераторските права ме предложиха без да зная....кво да си прося...да не съм просяк..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
За предатела!

И кво ся?Мина ме с правата и ся доволен ли си?Тея права може да си ги завреш където ти пожелаеш!Ако ще да ми махнат правата навсякъде не ми пука,не съм за едни права в няква игра....заради една тъпа игра си губиш познатите Земи излез от тоя "Internet Life" и се покажи малко на слънце...Аз поне като съм с приятелка не я оставям да ме чака докато играя ЦС...Айде да спирам че и без тва ме мързи да пиша А ти сам си направи изводите на какво си заприличал от тая мания на ЦС,и да просиш флагове и тем подобни...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Живей си живота в ЦС и не ме занимавай BL & DHF

[ Редактирано Sun Jul 17 2011, 21:23 ]
Най-отгоре
Отиди на страница  1 2 [3] 4 5 6  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF