Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Кандидатури за Админ -= Ro-Ni =- Servers - Stre3t`cLuB |*{S}tEfO - War3 server - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Кандидатури за Админ -= Ro-Ni =- Servers - Stre3t`cLuB |*{S}tEfO - War3 server
Отиди на страница  1 2
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
Stre3t`cLuB |*{S}tEfO
Thu Jun 23 2011, 12:07
Stefo
Регистриран потребител #1926
Регистриран: Sun Jul 26 2009, 16:14
Град: BurGas
съобщения: 164
Ник: Stre3t`cLuB |*{S}tEfO

От колко време играете: Във вашите вериги сървари играя от 1-2 години Специално за War3 сървара играя също отдавна, но бях прекъснал за няколко месеца, както и да е, вече както се казва отново се "заребих" :Д

Години: 14 - Надявам се, че годините няма да са проблем, защото вие търсите коректен и постоянен админ, който с ясното съзнание знае с какво се захваща и каква отговорност заема

Нещо накратко за вас и имате ли стаж като админ: Да, имал съм сървари за кратко време бил съм админ и съм бил админ в други сървари независимо дали са Deathrun, Classic, Deathmatch и други

В кой сървър искате да станете админ: Желая да стана стана админ в War3 сървара ви, защото най-често в него играя

ЗАЩО искате да станете админ: Искам да стана админ, защото съм такъв човик че желая да помагам на хората независимо дали е в интернет или в живота! Да отървавам истинските и честни играчи от хакери, да поддържам настроението в сървара и да се забавляваме докато играем яка итра в качествени сървари

Допълнения няма да са излишни: Ами нещо дапълнително за мен в живота, казвам се Стефан, на 14 тодини съм, тази година кандидатствам, имам много свободно време особено през лятото

Благодаря ви за вниманието

[ Редактирано Thu Jun 23 2011, 12:10 ]
Най-отгоре
Отиди на страница  1 2  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF