Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Хакове кръстосват Ghost Mod - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Хакове кръстосват Ghost Mod
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Автор Отговор
SOLO
Thu May 19 2011, 20:34
Регистриран потребител #4880
Регистриран: Thu May 19 2011, 13:11
съобщения: 10
Днес цял ден играя ghost (с изключение, когато бях баннат) за да си оправя ранка.Цял ден трепане за нищо.Влезе един спеед и изгони целия сървър, а ни вест, ни кост от админ
Моля ви отговорете ми на въпроса:Къде е админът в ghost?Защо сте занимарили този сървър?Поне ни дайте скайп за връзка за да го викаме при нужда.

Благодаря предварително
Най-отгоре
GuIltY
Thu May 19 2011, 20:57
Регистриран потребител #4389
Регистриран: Wed Aug 18 2010, 13:15
Град: Бургас
съобщения: 208
админи има ,но не играят ghost mod аз играх , станах админ ,но вече не играя ( мнооого рядко) и като ме викнат за да банна хак винаги отивам и ги банвам.а тези които искат да станат админи си има начин. но просто ги мързи да видят как става работата,според мен не можеш да накараш някой админ да почне да играе ghost mod само защото има много хакери...
Най-отгоре
SOLO
Thu May 19 2011, 21:08
GuIltY написа ...

админи има ,но не играят ghost mod аз играх , станах админ ,но вече не играя ( мнооого рядко) и като ме викнат за да банна хак винаги отивам и ги банвам.а тези които искат да станат админи си има начин. но просто ги мързи да видят как става работата,според мен не можеш да накараш някой админ да почне да играе ghost mod само защото има много хакери...

ее направете ни един...das или toxic,а има и други, които играят (das и toxic не съм ги засичал от доста време).Иначе добре че ти влезе и тегли бана на оня
Най-отгоре
TheSentineL
Thu May 19 2011, 21:16
TheSentineL
Регистриран потребител #4836
Регистриран: Mon May 09 2011, 00:12
съобщения: 38
то ако става въпрос и аз секи ден играя в гоуст , бих станал админ там , но се пак съм от скоро в ГГ-то админ и едвали ще ме направят там
Най-отгоре
SOLO
Thu May 19 2011, 21:21
TheSentineL написа ...

то ако става въпрос и аз секи ден играя в гоуст , бих станал админ там , но се пак съм от скоро в ГГ-то админ и едвали ще ме направят там

това нещо по темата ли е или самохвалство?
Най-отгоре
agrszgwagwa
Fri May 20 2011, 00:11
Регистриран потребител #686
Регистриран: Thu Sep 25 2008, 13:40
Град: Варна
съобщения: 260
Има си тема, която е за оплакване от играчи или админи, в каквито и да било нарушения. Изисква се доказалтелство, а не празни приказки.
Темата се заключва!
Най-отгоре
admin
Fri May 20 2011, 02:41

Регистриран потребител #1
Регистриран: Tue Dec 11 2007, 09:17
съобщения: 399
защо да се заключва ???
нека се съберат хора дето искат да играят там .. нека станат админи макар и с кик права пак е нещо ..
Най-отгоре

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF