Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Писна ми от такива админи - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Писна ми от такива админи
Отиди на страница  1 [2] 3
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
I'm Perfection!
Thu Feb 03 2011, 14:29
BE STRONG !
Регистриран потребител #3649
Регистриран: Wed Apr 14 2010, 22:34
съобщения: 383
Виждал съм те в класика да псуваш..и Деско (Magarencet0p0ri*) правилно те е гагнал за тва...така,че и ти не си цвете за мирисане!
Най-отгоре
smarkacha
Thu Feb 03 2011, 14:31
smarkacha
Регистриран потребител #2178
Регистриран: Mon Aug 31 2009, 14:26
Град: Sandanski
съобщения: 84
unbe маpa беше train и asko или soak xD не моа да кажа с сигорност беше вътре когато уж съм те хранил и той ли неразбира ,защото не ме е гъгнал ? Battle незнам но при всеки админ е различно при някои за тъп прост дори и нейк съм изяждал гаг а при други не.И всеки е прав за себе си.
Най-отгоре
GuIltY
Thu Feb 03 2011, 14:31
Регистриран потребител #4389
Регистриран: Wed Aug 18 2010, 13:15
Град: Бургас
съобщения: 208
Unbelievable написа ...

Battleman написа ...

Вие избихте рибата! За мамка му, по дяволите, бати, деба не се гагва! Това не е обида, а по-скоро възклицание за непримеримост къ случващото се в момента на игра! Има една разлика как ще кажеш тъп. Едно е да кажеш на точно определен човек или група хора, или да си напусваш мишката (периферното устройство). И все пак до и с тях не трябва да се прекалява...

добре де брато виж хубаво моя случай прочети дума по дума какво съм написал и ще ти стане ясно какво е положението
какво има да гледа бе "брато".извиних ти се но ти нее ,пак продължаваш.. ти си мизантроп-човекомразец
Най-отгоре
NightRipper
Thu Feb 03 2011, 14:32
Yes, you are banned!
Регистриран потребител #4438
Регистриран: Fri Aug 27 2010, 16:43
съобщения: 411
Battleman написа ...

Вие избихте рибата! За мамка му, по дяволите, бати, деба не се гагва! Това не е обида, а по-скоро възклицание за непримеримост къ случващото се в момента на игра! Има една разлика как ще кажеш тъп. Едно е да кажеш на точно определен човек или група хора, или да си напусваш мишката (периферното устройство). И все пак до и с тях не трябва да се прекалява...

И само да допълня,че колкото и да не се гагва за това,не е толкова хубаво да се казват такива неща.Не се гагва,но е препоръчително да не се говорят такива неща.
Ако се прекалява с тези възклицания може и да има гаг,не се гагва ако е казано 1-2 пъти.
Батъл ти като каза,че не се гагва сигурно утре ще видя и GuIltY или някой друг админ да говори такива неща което не е добре играчите да гледат админ какви работи говори.По този начин той ще изложи сървъра и понеже другите нямат достъп до amx_who може да помислят,че това е някой главен или постоянен админ..Тогава какво ще си помислят за -=Ro-Ni=- ?

[ Редактирано Thu Feb 03 2011, 14:33 ]
Най-отгоре
Уебсайт
MMG
Thu Feb 03 2011, 14:32
Striker
Регистриран потребител #4291
Регистриран: Tue Aug 03 2010, 21:22
Град:
съобщения: 102
Kpuc0 ; написа ...
]
Виждал съм те в класика да псуваш..и Деско (Magarencet0p0ri*) правилно те е гагнал за тва...така,че и ти не си цвете за мирисане!

еми да много ясно че ще го псувам след като се случи това прочети ТЕМАТА И СЛЕД ТОВА ПИШИ ПОСТОВЕ напсувах го защото
Той ме гагна за тъп а след това смаркача като почна да ме обижда брутално тоя деско всместо да го гагне ми се присмиваше затова започнах да го псувам то на всеки би му КИПНАЛО
Най-отгоре
Уебсайт
I'm Perfection!
Thu Feb 03 2011, 14:36
BE STRONG !
Регистриран потребител #3649
Регистриран: Wed Apr 14 2010, 22:34
съобщения: 383
Ми продължавай в същия дух (псувай),може и да стигнете до разбиране ^^
Най-отгоре
gOg
Thu Feb 03 2011, 14:42
Гост
Unbelievable написа ...

GuIltY написа ...

Така:Гагнах те защото,1-има малки деца които играят и не трябва да виждат глупостите които пишеш.2-след като не си го казал "mamka mu" на никой,защо тогава го пишеш ??? след като не е за никой това"mamka mu",си го запази за теб

Защото се ядосах го казах имаш ли мозък и ако имаш изполваш ли го след като си отговориш на тези въпроси ела и поствай. Battle веднъж bad girl каза а също така съм виждал и много други админи да го казват. И аз пак казвам да ме гагва но поне да не е за 7 минути :X

А пък и в 2-та случая не съм казал, (ТВЪРДО КАЗАНО)ОБИДАТА, не съм я казал към определен човек. Ти като се ядосаш не казваш ли Подяволите или пък мамка му това е от ярост не че съм тръгнал да обиждам хората... И battle ти от толкова важни неща които написах ти само това за това дали се гагва за тъп си прочел ;X

Кви глупости бе ти по телевизията денонощно казват мамка му а пък камо-ли в сървъра да не може сякаш някое 6 годишно дете не е чувало това + това не виждам КАКВО ТОЛКОВА ОБИДНО има в МАМКА МУ. Според мен се гагва само ако има от какво някой друг да се обиди А ОТ МАМКА МУ НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК КОЙТО ДА СЕ ОБИДИ.

Banned! не мога да повярвам че не обръшате внимание на нещата които се случват в основния ви сървър :X

Ах как ми е писнало то теб малко интригантче!!!!!Не ми се прави на много невинен щото ти ако знаеш кво ла*но си!!!!!Все ти си невинния бе,все ти си потърпевшия,все ти си гагнатия......!!!!А защо?????Защото е крайно време някой да ти сложи бана!!!!!!Като имате зор ревете "аааа тоя е хак";"админ,админ";"имали админ",а като някой ви накаже всички адмни стават черни и лоши!!!!Това сте вие!!!!Както на вас ви е удобно-малки лицемерчета!!!!

п.с заключвайте я тая тема че като чета и се нервя много!!!!!
Най-отгоре
MMG
Thu Feb 03 2011, 14:45
Striker
Град:
gOg написа ...

Unbelievable написа ...

GuIltY написа ...

Така:Гагнах те защото,1-има малки деца които играят и не трябва да виждат глупостите които пишеш.2-след като не си го казал "mamka mu" на никой,защо тогава го пишеш ??? след като не е за никой това"mamka mu",си го запази за теб

Защото се ядосах го казах имаш ли мозък и ако имаш изполваш ли го след като си отговориш на тези въпроси ела и поствай. Battle веднъж bad girl каза а също така съм виждал и много други админи да го казват. И аз пак казвам да ме гагва но поне да не е за 7 минути :X

А пък и в 2-та случая не съм казал, (ТВЪРДО КАЗАНО)ОБИДАТА, не съм я казал към определен човек. Ти като се ядосаш не казваш ли Подяволите или пък мамка му това е от ярост не че съм тръгнал да обиждам хората... И battle ти от толкова важни неща които написах ти само това за това дали се гагва за тъп си прочел ;X

Кви глупости бе ти по телевизията денонощно казват мамка му а пък камо-ли в сървъра да не може сякаш някое 6 годишно дете не е чувало това + това не виждам КАКВО ТОЛКОВА ОБИДНО има в МАМКА МУ. Според мен се гагва само ако има от какво някой друг да се обиди А ОТ МАМКА МУ НЕ ПОЗНАВАМ ЧОВЕК КОЙТО ДА СЕ ОБИДИ.

Banned! не мога да повярвам че не обръшате внимание на нещата които се случват в основния ви сървър :X

Ах как ми е писнало то теб малко интригантче!!!!!Не ми се прави на много невинен щото ти ако знаеш кво ла*но си!!!!!Все ти си невинния бе,все ти си потърпевшия,все ти си гагнатия......!!!!А защо?????Защото е крайно време някой да ти сложи бана!!!!!!Като имате зор ревете "аааа тоя е хак";"админ,админ";"имали админ",а като някой ви накаже всички адмни стават черни и лоши!!!!Това сте вие!!!!Както на вас ви е удобно-малки лицемерчета!!!!

п.с заключвайте я тая тема че като чета и се нервя много!!!!!

link

GoG ти пак не си разбрал не пиша против админите а против смс админите че не правят нещата както трябва. Вярно е че не съм китка за мирисане но поне като се провиня ме наказват а другите като се провинят никой нищо не им казва стига си обиждал забранено да се обижда в форума
Най-отгоре
Уебсайт
Ivcho91
Thu Feb 03 2011, 14:48
Ivcho91
Регистриран потребител #4049
Регистриран: Mon Jun 28 2010, 23:55
Град: Някъде w ИтаlY
съобщения: 106
Абе,вие защо пускате такива безмислени теми?Нали те е гагнал за 7минути не те е гагнал за 1-2 дена.1 пуска е тема че някой го е гагнал,друг че са го кикнали,друг че са го слапнали и последен че са ко слайнали...Стига с тия безмислени теми бе,оспамихте всичко!
Най-отгоре
MMG
Thu Feb 03 2011, 14:52
Striker
Град:
Ivcho91 написа ...

Абе,вие защо пускате такива безмислени теми?Нали те е гагнал за 7минути не те е гагнал за 1-2 дена.1 пуска е тема че някой го е гагнал,друг че са го кикнали,друг че са го слапнали и последен че са ко слайнали...Стига с тия безмислени теми бе,оспамихте всичко!

Пич писна ми на всеки по отделно да обеснявам :
Ако някой не направи тема това ще продължава вечно най добре направете админите списък с думите за които се гагва и да приключвайте темата ;X
Най-отгоре
Уебсайт
Отиди на страница  1 [2] 3  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF