Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Проблеми с ЦС-а на хора с Windows7 при мен-проблемче. - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Проблеми с ЦС-а на хора с Windows7 при мен-проблемче.
Отиди на страница  1 2 3 [4]
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
PsIx0
Sun Jan 30 2011, 20:24
Гост
Life is GooD написа ...

disturbed.ddl 1-во не съм на 16 години 2-ро имам много повече ангажименти отколкото теб,и замисли се че не всеки може да събира стотинки.Аз отдавна съм се лишил от дискотеки и подобни,имам дори семейство за което трябва да мисля.Когато имаш дете ще те питам как се дават толкова пари за компютри и разни,дали изобщо ще можеш да събираш пари за разни удоволствия.

Нищо лично просто мислете трезво и помислете държавата в какво положение е

как ше помисли тои не живее на този свят .. тои си е в негов свят в които всички имат вазможност да спестяват ... xaxa
Най-отгоре
Disturbed.dll
Sun Jan 30 2011, 20:37
Disturbed.dll
Регистриран потребител #475
Регистриран: Tue Apr 01 2008, 15:48
Град: София
съобщения: 717
Да, за жалост е вярно, че живея доста по различен от повечето хора живот. Вярно, е че имам стабилна основа върху, която да градя. Съжалявам, че мога да си позволя да пестя пари. По дискотеки не ходя, понеже не слушам много комерсиална музика, а колкото до семейството съм на мнение, че човек /поне лично за мъжа/ преди да го създаде, вече трябва да може да го поддържа. Демек развит бизнес, спестени поне някакви пари и т.н. , но всичко се случва. И психо не си мисли, че не живея. Когато трябва съм живял и все още си поживявам, но просто вече съм в малко по сериозна възраст където не мога да мисля само с долната си глава
Най-отгоре
Life is GooD
Sun Jan 30 2011, 20:44
Много като тебе вече плакаха!!
Регистриран потребител #4216
Регистриран: Wed Jul 21 2010, 11:10
Град: Pyce
съобщения: 302
+1 disturbed само че понякога не може да си крачка напред от живота.
Най-отгоре
PsIx0
Sun Jan 30 2011, 21:07
Гост
disturbed .. обаче не винаги можеш да вървиш по план и понякога семеиството се създава без да си го планирал ... за това ти говоря ..
Най-отгоре
Life is GooD
Sun Jan 30 2011, 21:43
Много като тебе вече плакаха!!
Регистриран потребител #4216
Регистриран: Wed Jul 21 2010, 11:10
Град: Pyce
съобщения: 302
точно тва имах предвит PsIx0 { }
Най-отгоре
GuIltY
Fri Feb 04 2011, 09:47
Регистриран потребител #4389
Регистриран: Wed Aug 18 2010, 13:15
Град: Бургас
съобщения: 208
Да отбележа! Вече съм с windows Xp и ми се оправи всичко ! явно комп.ми е стар и е време да се смени. по назад съм написал как да вземате screenshot с windows7

ПС:намерих си и демотата ! заключвайте я или я оставете за другите Ви проблеми
Най-отгоре
Отиди на страница  1 2 3 [4]  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF