Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] админ gOg - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?

Форуми
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
MMG
Tue Dec 21 2010, 16:35
Striker
Регистриран потребител #4291
Регистриран: Tue Aug 03 2010, 21:22
Град:
съобщения: 102
Преди малко gOg ме банна. Не мога да разбера защо.Вчера един човек ме обиди но изпревариха гага който щях да сложа и gOg ми се скара сякаш съм направил смъртно престъпление.
Казах му че прекалено много се вживява в ролята си да бъде админ и той ме гагна за 3 часа и половина. Хора да бяхте там да видите скара ми се сякаш съм назначен в казармата и сякаш ми е шеф не би ли трябвало всички хора да са равни.Според мен се държеше надменно и строго
Днес той туко що ме банна след като казах на играч да спре да играе с автоматичен снайпер защото по този начин се излага.Банна ме за 3 дена с причина да си затварям устата когато трябва.
И лично към него искам да кажа нещо. Човече защо си толкова строг това е само игра не знаех че си платих да ми се караш и да ме банваш за такива неща.Ето например днес аз си стоях тихо и кротко на никой нищо не попречих посъветвах един играч да не играе с такова оръжие и отнесох бан от gOg.
Просто нямам думи. Не знам какво беше това.
Написах темата без да мисля за това какво ще се случи за напред.
Очаквам остра критика от админите но това не ме вълнува.

Ето туко що той сложи това съобщение:
хах вчера ако си беше малчал и не си беше махнал гага който ти сложих и не слагаше гагове за по 1ден и ако не се месеше в работата на другите админи нямаше да е така!!!Мисля че те предупреждавах безброй пъти нали.....?
Ето сега ще опровергая всичко.
1.Не съм целял да си махна гага а точно обратното. Тогава мислех да ставам от компютъра но исках да проверя дали все още имам права и се гагнах за 7 минути като разбрах че имам.А пък и без това станах за онзи ден онова ми беше последното. Гага ми без това изтичаше до сега.Какъв е смисъла да си го махам (това не го ли помисли).
2.Един псуваше много здраво и аз реших да го гагна но сбърках никът му докато пишех гага в конзолата в който имаше няколко думи и се получи гаг за 1 ден за което се извинявам.И след това си го махнах гага.
3. За намесата в друг админ просто ме изпревариха както казах по горе.

ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ ОТГОВОРА

[ Редактирано Tue Dec 21 2010, 16:43 ]
Най-отгоре
Уебсайт
broad
Tue Dec 21 2010, 16:42
BroaD
Регистриран потребител #4238
Регистриран: Sun Jul 25 2010, 12:26
Град: Стара Загора
съобщения: 175
Дай скрийн вместо ферман от тъпотии
Най-отгоре
MMG
Tue Dec 21 2010, 16:47
Striker
Град:
BroaD написа ...

Дай скрийн вместо ферман от тъпотии

Имам само това защото вчера много бързах да стана от компютъра и не го снимах.
link
Най-отгоре
Уебсайт
gOg
Tue Dec 21 2010, 16:55
Гост
Хах очаквах го.....Занчи моето момче бана ти няма нищо общо със днес!Бана ти е за вчера:
1-непрестойно поведение за един админ!
2-при наличието на други админи ти слагаше гагове за по 1ден(после пишеш в админ чата "ама аз не исках") и така няколко пъти!
3-месеш се на по стари админи от теб визирам CHe! с безмислени пречини!
4-помолихте да спреш 100000 пъти!!!
5-когато ти не спря получи гаг от мене!
6-което най-много ме изнерви и за това ти е бана махна си гага и избяга като мишка!!!

п.с и повярвай ми детенце малко-ИДЕЯ си нямаш от казарма и от това дали съм строг или не!!!
А и смешните оправдания от сорта "бързах да стана от компа","проверявах дали имам права","обърках се" недей моляти се повярвай ми не си първия няма и да си!!!
Най-отгоре
I'm Perfection!
Tue Dec 21 2010, 17:01
BE STRONG !
Регистриран потребител #3649
Регистриран: Wed Apr 14 2010, 22:34
съобщения: 383
Unbelievable написа ...

Преди малко gOg ме банна. Не мога да разбера защо.Вчера един човек ме обиди но изпревариха гага който щях да сложа и gOg ми се скара сякаш съм направил смъртно престъпление.
Казах му че прекалено много се вживява в ролята си да бъде админ и той ме гагна за 3 часа и половина. Хора да бяхте там да видите скара ми се сякаш съм назначен в казармата и сякаш ми е шеф не би ли трябвало всички хора да са равни.Според мен се държеше надменно и строго
Днес той туко що ме банна след като казах на играч да спре да играе с автоматичен снайпер защото по този начин се излага.Банна ме за 3 дена с причина да си затварям устата когато трябва.
И лично към него искам да кажа нещо. Човече защо си толкова строг това е само игра не знаех че си платих да ми се караш и да ме банваш за такива неща.Ето например днес аз си стоях тихо и кротко на никой нищо не попречих посъветвах един играч да не играе с такова оръжие и отнесох бан от gOg.
Просто нямам думи. Не знам какво беше това.
Написах темата без да мисля за това какво ще се случи за напред.
Очаквам остра критика от админите но това не ме вълнува.

Ето туко що той сложи това съобщение:
хах вчера ако си беше малчал и не си беше махнал гага който ти сложих и не слагаше гагове за по 1ден и ако не се месеше в работата на другите админи нямаше да е така!!!Мисля че те предупреждавах безброй пъти нали.....?
Ето сега ще опровергая всичко.
1.Не съм целял да си махна гага а точно обратното. Тогава мислех да ставам от компютъра но исках да проверя дали все още имам права и се гагнах за 7 минути като разбрах че имам.А пък и без това станах за онзи ден онова ми беше последното. Гага ми без това изтичаше до сега.Какъв е смисъла да си го махам (това не го ли помисли).
2.Един псуваше много здраво и аз реших да го гагна но сбърках никът му докато пишех гага в конзолата в който имаше няколко думи и се получи гаг за 1 ден за което се извинявам.И след това си го махнах гага.
3. За намесата в друг админ просто ме изпревариха както казах по горе.

ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ ОТГОВОРА

Як,роман с тъжен край...Трябва да станеш поет.
Най-отгоре
MMG
Tue Dec 21 2010, 17:03
Striker
Град:
gOg написа ...

Хах очаквах го.....Занчи моето момче бана ти няма нищо общо със днес!Бана ти е за вчера:
1-непрестойно поведение за един админ!
2-при наличието на други админи ти слагаше гагове за по 1ден(после пишеш в админ чата "ама аз не исках") и така няколко пъти!
3-месеш се на по стари админи от теб визирам CHe! с безмислени пречини!
4-помолихте да спреш 100000 пъти!!!
5-когато ти не спря получи гаг от мене!
6-което най-много ме изнерви и за това ти е бана махна си гага и избяга като мишка!!!

п.с и повярвай ми детенце малко-ИДЕЯ си нямаш от казарма и от това дали съм строг или не!!!
А и смешните оправдания от сорта "бързах да стана от компа","проверявах дали имам права","обърках се" недей моляти се повярвай ми не си първия няма и да си!!!

БЯХ ПЪРВА СМЯНА НА ДАСКАЛО + това ти много добре знаеш какво стана.
Казах ти че без да искам обърках ника на човека и стана за 1 дей като има букви и го прави на 1 ден.Но ти слагаш други версии след което си махнах гага.Пак ти обесних след това като си лягам за какво ми е да си махам гага просто проверявах дали все още имам права.
След което лефтнах защото ти още тогава щеше да направиш това което правиш сега + тва съм на даскало в 7 часа сутринта ... Гага който сПОРЕД ТЕБ ПРОМЕНИХ просто го написах по бавно от другия админ искаш ли да измислим 2мата с теб нова игра ще се казва need for speed: speed gags и ще се състезаваме кой да сложи по бързо гаг. ИСКАХ да обясна всичко онова тогава но вие админите не ми разрешихте да го направя. ЗАМИСЛИ СЕ НАД ВСИЧКО КОЕТО КАЗАХ

И с какво по точно трябваше да спра да ти кажа истината ли.+ това бързах да си поправя грешката за гага за 1 ден и нещо ми стана много са уплаших имах мн странно чувство.ЕДНО ТАКОВА СЯКАШ СИЧКИ МЕ НАЗОРВАТ И МИ КРЕЩЯТ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ МАХНИ МУ ГАГА по БАРЗОООО МАХАЙ МУ ГАГА И то е нормално да кАПНЕ ЧОВЕК

[ Редактирано Tue Dec 21 2010, 17:06 ]
Най-отгоре
Уебсайт
MMG
Tue Dec 21 2010, 17:13
Striker
Град:
добре ся много ми е странно как да отговоря на това

Хахаха. Да може и да си прав.Ела на мое място когато 3ма админи ти се карат и те хокат отвсякаде...
А за оправданията обясних ти по подробно в предишния си пост нз да ли си разбрал и вече ти казах за това:

КАКЪВ Е СМИСАЛА ДА МЕ ГАГНЕШ ЗА 3 ЧАСА И АЗ ДА СИ СЛАГАМ ГАГ 7 МИНУТИ ОСВЕН ДА ПРОВЕРЯ ДАЛИ ИМАМ ПРАВА. БЕЗ ТОВА СТАВАМ ОТ КОМПА И СЯДАМ ПАК В 3 ЧАСА НА ДРУГИЯ ДЕН. ГАГА ЩЕ Е ОТДАВНА ИЗТЕКЪЛ. И НАЛИ ЗНАЕШ КАТО НАПИШЕШ amx_gag SANTA CLASUS [9] И ТЕКАТО САНТА КЛАУС И 9 СА ОТДЕЛНИ ДУМИ СИСТЕМАТА РЕШАВА ЧЕ ЩЕ ГО ГАГ ЗА [9] А ДЕВЕТ В КАВИЧКИ Е 1 ДЕН РАЗБИРАШ ЛИ.ПРОБВАЙ ДА ВИДИШ.НЕ СИ МАХНАХ ГАГА ВЕДНАГА ЗАЩОТО СИЧКИ МЕ НАЗОРВАХТЕ И АЗ СЕ СТЪПИСАХ НАПРАВО..
И НЕ РАЗБИРАМ КАКВО ТОЛКОВА НАПРАВИХ. Направих нещата които са редни

ТОКУ ЩО ОПРОВЕРГАХ ВСИЧКО КОЕТО ТИ ИЗПОЛЗВА СРЕЩУ МЕН.ПОМИСЛИ ВЪРХУ ТЕМАТА А НЕ ГЛЕДАЙ ДА ИЗКАРАШ ВСИЧКО В СВОЯ ПОЛЗА.
Аз имам респект към теб но ти си ме набелязал като черна овца. Не искам да ти го обеснявам по подробно това трябва да напиша цяла книга.

Не желая да пишеш само ти ясно е че всички ще те защитят още преди да прочетат темата де да можеше и аз да си изградя респект от другите какъвто имаш ти но само този който прочете всичко това може каже с право кое е правилно

Аз тука си избодох ръцете да пиша а тине обмисляш ситуацията а си правиш кефа

[ Редактирано Tue Dec 21 2010, 17:19 ]
Най-отгоре
Уебсайт
D a N g E r
Tue Dec 21 2010, 23:20
Регистриран потребител #331
Регистриран: Sun Feb 03 2008, 01:21
съобщения: 245
КАТИНАР!!!!
Най-отгоре

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF