Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Несправедлив гаг, след което несправедлив бан ! - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Несправедлив гаг, след което несправедлив бан !
Отиди на страница  1 [2]
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
Disturbed.dll
Wed Dec 15 2010, 15:10
Disturbed.dll
Регистриран потребител #475
Регистриран: Tue Apr 01 2008, 15:48
Град: София
съобщения: 717
Като цяло не ми пука за принципа ти, защото като цяло много безпринципни неща стават тука, но предполагам за гага е имало причина, понеже наистина много дразниш като пишеш. И аз съм те гаг-вал и пак си ми спамил по админ чата "за какво ме гаг-на, за какво ме гаг-на" , но явнo може би съм МАЛКО по разбран от Здрав. И нека бана ти бъде малко получителен, а не да съзерцаваш всеки админ дръзнал да те гаг-не. Просто си промени отношението. И съм + за бана, не защото ми е колега/админ/ или там каквото изфабрикува умът ти, а защото трябва да има ред, а ти не си приятният м/у играчите......

[ Редактирано Wed Dec 15 2010, 15:30 ]
Най-отгоре
NightRipper
Wed Dec 15 2010, 15:13
Yes, you are banned!
Регистриран потребител #4438
Регистриран: Fri Aug 27 2010, 16:43
съобщения: 411
Гледам,че доста хора са против теб z_i_k_o,докато не дадеш някъкви доказателства,че не си виновен за нищо спорд мен няма да ти махнат бан-а...ако имаш някъкви доказателства давай ги или да се затваря темата !
Най-отгоре
Уебсайт
z_i_k_o
Wed Dec 15 2010, 15:19
z_i_k_o
Регистриран потребител #2663
Регистриран: Fri Nov 20 2009, 19:21
Град:
съобщения: 506
Банът беше за 15 мин., не е проблемът там Просто исках да се обърне внимание на админа, за неправилните му действия...От 4 админа едва ли точно той е най-умния да ме гагне, за нещо, което само той е решил, че е за гаг, каквото и да е било то. Мисля, че той трябва да покаже за какво е бил гага.
Хах, Дис...Айде заебете, както каза - не ти пука за принципа, не ти пука кой за какво е гагнат, на никого не му пука за нищо. Затваряйте темата...явно в тоя сървър правда никога няма да има. Радвам се, че всички казаха "сигурно е имало за какво да те гагне", а никой не потърси отговор от админа.

[ Редактирано Wed Dec 15 2010, 15:24 ]
Най-отгоре
Disturbed.dll
Wed Dec 15 2010, 15:34
Disturbed.dll
Регистриран потребител #475
Регистриран: Tue Apr 01 2008, 15:48
съобщения: 717
Хубаво, можеш да изчакаш отговор, но бъди сигурен, че снимка или демо няма да има за гага. Колкото за принципите нали се опитах да оправя един бан на един и в последствие, от 2-мата админа нямаше нито демо нито обяснение, даже единия не се знае още кои е. В крайна сметка ме изкарах, че прикривам хакер и все такива неща, че сме били авери и т.н. Та за какви принципи си говорим по дяволите !!!

Извинявам се за Offtopic-a .
Най-отгоре
GalaktuS.dll
Wed Dec 15 2010, 15:34
GalaktuS
Регистриран потребител #1665
Регистриран: Tue Jun 09 2009, 20:06
съобщения: 82
Знаеш ли кФо ще ти кажа ПРАВ СИ !!! Ти не си нищо по различно от мен или останалите ти правиш каквото си искаш ама и аз мога да правия каквото си искам нали така принципа на демокрацията ...не давам конкретен пример с темата или със сърварите !А това на какво трябва да се науча смятам ,че съм се научил както и голяма част от колегите....убаФец :* И все пак да не забравяме коледното настроение Let it snow let it snow..

[ Редактирано Wed Dec 15 2010, 15:36 ]
Най-отгоре
agrszgwagwa
Wed Dec 15 2010, 21:59
Регистриран потребител #686
Регистриран: Thu Sep 25 2008, 13:40
Град: Варна
съобщения: 260
@z_i_k_o, за съжаление ще трябва да се повторя. Не съм длъжен да ти давам обяснение за нищо! Аз, пред когото трябва съм дал обяснение. Радвай се, че не беше някой друг, че да не отнесеш по-дълъг бан. А 15 минутния бан беше грешка. Трябваше да е поне 3 дена. Ти си един от най-големите дразнители в този сървър, колкото разбирам и от другите админи. Това, че някой друг не те е гагнал, не значи нищо. Trans-а беше в игра ако не се лъжа, другите админи са по-плахи в действията си. Аз тъкмо влизам и гледам нещо, което не ми хареса и направих нещо по въпроса. Прочети правилата. Ако не се лъжа, по приценка на админ-а е гага. Предопредих те поне 10 пъти да не ми спамиш в админ-чата. И просто играех и за това бана ти беше за 15 минути, нямах време да го направя повече...
Не знам защо темата още не е заключена..
Най-отгоре
puFi_mIx
Wed Dec 15 2010, 22:10
Веселин
Регистриран потребител #4263
Регистриран: Fri Jul 30 2010, 18:27
съобщения: 688
Тук, всички админи сте по - "големи", от всички други играчи...
Бе нз защо, като попита някой като човек, защо не му се обясни с 2 думи и толко...
Най-отгоре
z_i_k_o
Wed Dec 15 2010, 23:02
z_i_k_o
Регистриран потребител #2663
Регистриран: Fri Nov 20 2009, 19:21
Град:
съобщения: 506
Това "на прИценка на админа е гага" е най-удобното, като не искаш някой да ти търси сметка. Утре по прИценка на някой друг админ ако ти сложи бан за "уол", ще приемеш ли прИценката на админа, бре млади момко
Пуфи, ключът се крие точно в последните ти думи, но никой не иска да го разбере и както казах, темата може да се заключи...
"защо не му се обясни с 2 думи и толко... "
Най-отгоре
DSGL
Thu Dec 16 2010, 02:32
DOnT STOP grEEn LigHT !
Регистриран потребител #991
Регистриран: Sun Feb 01 2009, 15:13
съобщения: 765
Пописахте си добре.Сега ще обобщя и затварям.z_i_k_o отдавна на ляво и на дясно се слави, то не беше романа "Моят Бан" еквивалент на книгата на Хитлер "Моята Борба" имаше глава първа,глава втора..и т.н(в кръгът на шегата).Сега трябва да съм обективен в оценката си и ще ви просветля.

Принципа на 3DPAB: Влиза подрежда нещата вкарва ред без да пита, кой какъв е защо е?Ако нещо не му харесва го редактира.

Принципа на z_i_k_o: Влиза играе щом нещо го подразни негодува и започва тънко да го дразни.

И така мили деца, когато събере ЗДРАВ И ЗИКО и става гаг...

Заключвам, играйте в мирно съжителство и ползвайте презервативи...Защото...Не редовното ядене води до заболявания, а редовното пиене до забременявания. КЛЮЧ

[ Редактирано Thu Dec 16 2010, 02:36 ]
Най-отгоре
Отиди на страница  1 [2]  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF