Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Kакъв е тоя измислен банн - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Kакъв е тоя измислен банн
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
PsIx0
Sat Oct 23 2010, 15:29
Гост
Не бях играл в Deathruna от 7-8 месеца ... туко що реших да вляза да си поцъкам и какво да видя Banned by админ t0kera* ... как ще ме банне без да съм бил в сървара ? :X

Reason : Laming ???

Най-отгоре
Banned!
Sat Oct 23 2010, 15:36
Гост
Зле ли си? Пише, че баннатия ник е : Kicker, а до колко знам играеш с ник PsIx0, научете се да четете: ТОВА Е БЪГ!! Опитай още няколко пъти и ще те пусне.
Най-отгоре
PsIx0
Sat Oct 23 2010, 15:47
Гост
Не става ... знам че има бъг но явно не е от него ... опитах около 10 пъти и не става

[ Редактирано Sat Oct 23 2010, 15:47 ]
Най-отгоре
Banned!
Sat Oct 23 2010, 16:27
Гост
Може да е съвпадение на ИП-тата, ресни си модема.
Най-отгоре
PsIx0
Sat Oct 23 2010, 16:41
Гост
с реално ип съм ужас ...
Най-отгоре
Banned!
Sat Oct 23 2010, 16:48
Гост
link

АХАХАХХАХАХАХАХХА СМЕШНИК!! Я да погледнем ИП-тата, вижте бана на психо от ЛОЛА и сравнете ИП-тата с бана на токера, я оказва се, че Кикер и ПСИХО са един и същи човек?! ЛЕЛЕ отново някво шмекерче се опитва да мине по тънката линия, но не стана, само за това аз съм склонен да ти натреса банове в сички сървъри на РО-НИ, но ще изчакам Батълман или соак да се изкажат.

П.П. НЕ Е СЪВПАДЕНИЕ, ТОЙ ТОКУ ЩО ПОТВЪРДИ, ЧЕ Е С РЕАЛНО ИП. Психо с 2-та крака и 2-те ръце си в гроба, остана ти само главата!

[ Редактирано Sat Oct 23 2010, 16:53 ]
Най-отгоре
PsIx0
Sat Oct 23 2010, 17:09
Гост
Ти луд ли си бе какви ги говориш .. не съм играл deathrun от почти година какъв kicker ??
Най-отгоре
Banned!
Sat Oct 23 2010, 17:14
Гост
Айде стига си писал, галвните ще погледнат ИП-тата и ще се види.
Най-отгоре
PsIx0
Sat Oct 23 2010, 17:22
Гост
да нека погледнат
Най-отгоре
aboutme
Sat Oct 23 2010, 18:55
Гост
ip-тата са еднакви нека бана да си остане такива номера тук не се толерират , ако някои от главните вземе някакво решение той ще махне бана засега остава !
Заключвам темата хората които искат да изкажат мнение знаят как
Най-отгоре

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF