Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Айде някой да се заинтересува защо неадекватния гог ме банна... - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Айде някой да се заинтересува защо неадекватния гог ме банна...
Отиди на страница  [1] 2
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
z_i_k_o
Tue Oct 19 2010, 18:42
z_i_k_o
Регистриран потребител #2663
Регистриран: Fri Nov 20 2009, 19:21
Град:
съобщения: 506
Айде, чакам причината за бана ми...Искам да видя обидя, хак или нещо подобно. Да не говорим, че преди това хлапакът ме кикна...Заяжда се с хората, а после киква и банва. До кога ще го търпите малчугана ? 30 мин. преди мен да ме банне, 1во заплаши, а после и банна някакво момче, защото все се криело...Интересно защо такова Ако ( да не кажа лайно) има права, а вчера му трябваха 15 мин. да играе рамо до рамо с хакер и накрая, добре че беше САКС да го банне...ТАЯ гог си ползва правата само за лични цели, не и за тези на играчите и сървъра !!!
Най-отгоре
Ivcho91
Tue Oct 19 2010, 18:53
Ivcho91
Регистриран потребител #4049
Регистриран: Mon Jun 28 2010, 23:55
Град: Някъде w ИтаlY
съобщения: 106
Дай някви screenshotov-е или демо , за да видим какво е правил..БТЛ аз незнам да има админ със БАН права на име САКС, да не би да е soak????
Най-отгоре
GalaktuS.dll
Tue Oct 19 2010, 19:01
GalaktuS
Регистриран потребител #1665
Регистриран: Tue Jun 09 2009, 20:06
съобщения: 82
Ще Се учудиш колко много неща не знаеш
Най-отгоре
gOg
Tue Oct 19 2010, 19:13
Гост
z_i_k_o написа ...

Айде, чакам причината за бана ми...Искам да видя обидя, хак или нещо подобно. Да не говорим, че преди това хлапакът ме кикна...Заяжда се с хората, а после киква и банва. До кога ще го търпите малчугана ? 30 мин. преди мен да ме банне, 1во заплаши, а после и банна някакво момче, защото все се криело...Интересно защо такова Ако ( да не кажа лайно) има права, а вчера му трябваха 15 мин. да играе рамо до рамо с хакер и накрая, добре че беше САКС да го банне...ТАЯ гог си ползва правата само за лични цели, не и за тези на играчите и сървъра !!!

хахахах абе ти си бил голям артист ве...!!!По скоро на клоун-по ти отива...хахах!!!
1.Бана ти е редовен!!!И ще остане така ако не го овилича!!!!
2.Кой беше ти пак те питам че да ми даваш оценка кво съм правил и кво не...?
3.Не спря да критикуваш,обиждаш и заяждаш...Предупредих те!!!Ти обаче избра грешният тон с който да ми говориш(пак те предупредих-да го смениш),ти обаче продължи и спомена нещо за майка ми....!!!
4.Там ти беше грешката...!!!!
5.Като ти е голяма устата сега ще траеш...!!!И относно "хлапакът" не съм сигурен кой е...?
6.Това за вчера дето си го написъл...ОК ама ааз вчера си бях на работа и неска се върнах....,за това че незнам как си ме видял или по скоро си го измисли както всичките тези работи...!!!

......хохохоохохо ти имаш 7 бана за обиждане и ми правиш тема ли бе.....????Оле оле ти със кви очи си изобщо тука ве...???На тва му се вика MEGA-НАГЛЕЦ!!!Ама нормално като гледам как си ги съченяваш не се очудвам,то да напишеш тупотия не се иска много акъл!!!

[ Редактирано Tue Oct 19 2010, 19:25 ]
Най-отгоре
z_i_k_o
Tue Oct 19 2010, 19:35
z_i_k_o
Град:
Наглец си ти, малък келеш неграмотен ! Я ми изкарай от чата всичко, което съм написал. Да видим къде съм обиждал и заяждал ? А това, че ти ми каза, че не харесваш тона ми, аз ти казах - аз не харесвам майка ти. Това е. Чакам да видя скрийшот или демо на бана ми !
Най-отгоре
gOg
Tue Oct 19 2010, 19:40
Гост
z_i_k_o написа ...

Наглец си ти, малък келеш неграмотен ! Я ми изкарай от чата всичко, което съм написал. Да видим къде съм обиждал и заяждал ? А това, че ти ми каза, че не харесваш тона ми, аз ти казах - аз не харесвам майка ти. Това е. Чакам да видя скрийшот или демо на бана ми !

Ей сополко мери си приказките!!!!Тоя келеш знаеш ли как ще ти запали връта а...???Внимавай как ми говориш!!!Нито едното нито другото ще видиш ясно ли ти е....!!!!Има кой да ги гледа не ти...!И ако продължаваш по този начин само ще си овиличиш бана а не намалиш...!!!!

Аре ключ на поредната сътворена от ХИПЕР НАГЛЕЦ тема...!!!!

[ Редактирано Tue Oct 19 2010, 19:42 ]
Най-отгоре
doob
Tue Oct 19 2010, 20:01
Регистриран потребител #2173
Регистриран: Sun Aug 30 2009, 16:00
съобщения: 466
Нали трябва да се дава демо/снимка на провинилия се играч ? ама се пак гог да си измисля не вярвям .. тоя зико като го знам какъв е хич не се очудвам
Най-отгоре
z_i_k_o
Tue Oct 19 2010, 20:21
z_i_k_o
Град:
очудвам, неска, съченяваш, овеличиш..........Мале, мале, днешната младеж български език не учите ли ? А това за врата ми е интересно как ще стане. Поредния хипер, мега, форумен тиранозавър. Келеш неграмотен.
Най-отгоре
MMG
Tue Oct 19 2010, 20:23
Striker
Регистриран потребител #4291
Регистриран: Tue Aug 03 2010, 21:22
Град:
съобщения: 102
Зико какво мрънкаш във форума бе човек. Мапа беше дъст бях там през цялото време. Ти си го търсеше просто... Не знам какво да кажа. Защо намесваш майката му. И аз бих те баннал. + Това трябва да си с добър тон към админите просто си го просиш разбираш ли?!
Най-отгоре
Уебсайт
z_i_k_o
Tue Oct 19 2010, 21:44
z_i_k_o
Град:
Интересно как имам проблем само с 2-3 от админите....или може би, те имат с мен....Айде, оправяйте се, играйте си с хакерите и админите едновременно Разберете, че не ми е за бана (сменям си ИП-то и пак съм вътре), просто разваляте кефа на хората....
Най-отгоре
Отиди на страница  [1] 2  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF