Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Crazy и House админи .!! и за всичко останали ! - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Crazy и House админи .!! и за всичко останали !
Отиди на страница  1 [2] 3
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
gOg
Mon Jun 14 2010, 20:02
Гост
Така,
admin знам че не е мястото тука ама искам да кажа да се обърне внимание към sms-admin [zariben]!!!!Гагва,слапва,слайва без абсолютно никаква пречина!!!Аз го бан точно преди 5мин.защото от 2дена го засичам че прави каквото си иска!!Предопредих го ама няма реазултат!!!

п.с писах тука защото не ми се спами с излишни теми!Мисля че Battleman се сеща вече какво ще направи-хахаха!!!!

[ Редактирано Mon Jun 14 2010, 20:03 ]
Най-отгоре
HoUsE
Mon Jun 14 2010, 23:15
Регистриран потребител #3963
Регистриран: Mon Jun 14 2010, 00:37
Град: sofia
съобщения: 7
хи алл аз сум хоусе и се изжиняям мн за тоа което направих сега си пратих смс за админ и няма да се повтори пове4е един крази ми даде пража име и пасс да сум админ и тия др те кат запо4наха да ме псуват мн се раздразних и за тоа ама пове4е няма да го пражя 4есна дума ама след 1 4ас 6те флеза ж сурвера да жида дали иам пража сри на алл

[ Редактирано Tue Jun 15 2010, 00:37 ]
Най-отгоре
Lucker
Tue Jun 15 2010, 00:25
CBR
Регистриран потребител #2468
Регистриран: Sat Oct 24 2009, 11:17
Град: BapHa
съобщения: 108
HoUsE написа ...

Хи алл аз сум хоусе и се изжиняям мн за тоа което направих , сега си пратих смс за админ и няма да се повтори пове4е . Един крази ми даде пража , име и пасс да сум админ . И тия др те кат запо4наха да ме псуват , мн се раздразних и за тоа . Ама пове4е няма да го пражя 4есТна дума , ама след 1 4ас е флеза ж сурвера да жида дали иам пража . Сри на алл.

на тебе трябва да ти лепнат 3 години само за грешки в писането
25грешки /колкото виждат очите ми/ без главните букви, запетаи, точки

едит: + една грешка

[ Редактирано Tue Jun 15 2010, 00:31 ]
Най-отгоре
aboutme
Tue Jun 15 2010, 00:39
Гост
HoUsE написа ...

хи алл аз сум хоусе и се изжиняям мн за тоа което направих сега си пратих смс за админ и няма да се повтори пове4е един крази ми даде пража име и пасс да сум админ и тия др те кат запо4наха да ме псуват мн се раздразних и за тоа ама пове4е няма да го пражя 4есна дума ама след 1 4ас 6те флеза ж сурвера да жида дали иам пража сри на алл

: Горката България!
Малко статистика : 10 правилни думи 52 грешни като във всяка дума имаше поне по 2 грешки , нито един препинателен знак.Хора като теб трябва да метат цял живот тротоарите.Ама сигурно можеш да говориш турски перфектно.
хи алл аз сум хоусе и се изжиняям мн за тоа , което направих сега си пратих смс за админ и няма да се повтори. пове4е един крази ми даде пража име и пасс да сум админ и тия др те кат запо4наха да ме псуват мн се раздразних и за тоа ама пове4е няма да го пражя 4еснTа дума , ама след 1 4ас 6те флеза ж сурвера да жида дали иам пража сри на алл

П.С , ПРОБВАЙ СЕ ДА ПРАТИШ СМС ЗА ЕЛЕМЕНТАРНА ЕЗИКОВА ГРАМОТНОСТ , ЖАЛКО Е , ЧЕ НЕ СИ САМО ТИ , КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПИШЕ И ДА ГОВОРИ РОДНИЯ СИ ЕЗИК.
ЕТО ЗА ТОВА ТЪНЕМ , ТЪНЕМ , защото скайп-а е*а майк*** на хубавия ни език , защото сме мързелива нация СГАН.
Малко емоционално , но не се сдръжах.

[ Редактирано Tue Jun 15 2010, 00:41 ]
Най-отгоре
HoUsE
Tue Jun 15 2010, 00:50
Регистриран потребител #3963
Регистриран: Mon Jun 14 2010, 00:37
Град: sofia
съобщения: 7
Пиша на кирилица за това.
Най-отгоре
I am God !
Tue Jun 15 2010, 01:09
K.Pettrow 10
Регистриран потребител #2002
Регистриран: Sun Aug 09 2009, 11:39
Град: V nas ;]
съобщения: 36
Ама как може да се оправдаваш с това, че пишеш на КИРИЛИЦА, ти в такъв случай какъв Българин си ?
Най-отгоре
Alcoholica
Tue Jun 15 2010, 06:31
Alcoholica
Регистриран потребител #2170
Регистриран: Sun Aug 30 2009, 12:05
съобщения: 294
Кви са тия глупости бе с тия грешки кво ми са пищисвате човека да не е в час по Български език.
И аз допускам много грешки и кво от това пфф за най малкото.............
Най-отгоре
Disturbed.dll
Tue Jun 15 2010, 08:33
Disturbed.dll
Регистриран потребител #475
Регистриран: Tue Apr 01 2008, 15:48
Град: София
съобщения: 717
gOg написа ...

Така,
admin знам че не е мястото тука ама искам да кажа да се обърне внимание към sms-admin [zariben]!!!!Гагва,слапва,слайва без абсолютно никаква пречина!!!Аз го бан точно преди 5мин.защото от 2дена го засичам че прави каквото си иска!!Предопредих го ама няма реазултат!!!

п.с писах тука защото не ми се спами с излишни теми!Мисля че Battleman се сеща вече какво ще направи-хахаха!!!!

+1 Вчера изядох slay, а после последваха многократни слапвания по други играчи.

[ Редактирано Tue Jun 15 2010, 08:34 ]
Най-отгоре
ArChAnGeL
Tue Jun 15 2010, 09:05
ArChAnGeLL
Регистриран потребител #95
Регистриран: Sat Dec 22 2007, 16:20
съобщения: 226
Disturbed.dll написа ...

gOg написа ...

Така,

+1 Вчера изядох slay, а после последваха многократни слапвания по други играчи.

в amxban е банван 2 пъти и още играе
Най-отгоре
С О Б Р
Tue Jun 15 2010, 12:28
Гост
Пиша на кирилица за това. Точно като пишеш на кирилица трябва да нямаш грешки ебати олиговрена..Аз имам грешки само със запетаиките .Но поне се старая а ТИ като някой чистач ,само за там си .
Най-отгоре
Отиди на страница  1 [2] 3  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF