Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Всичко излишно и ненужно ! / [преместен] Отново безсмислен БАН... - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Кошче :: Всичко излишно и ненужно !

<< Предишна тема | Следваща тема >>
[преместен] Отново безсмислен БАН...
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
Terror machine
Tue May 25 2010, 00:07
Регистриран потребител #3165
Регистриран: Tue Feb 02 2010, 21:28
съобщения: 16
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin The Effect
[AMXBANS] You have 1 day , 1 hour , 33 minutes and 6 seconds left on your ban.
[AMXBANS] Banned nick : aLG -->|N.K.
[AMXBANS] Reason : ' reklama '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ link
[AMXBANS] Your SteamID : ' '
[AMXBANS] Your IP : ' 89.25.108.237 '
[AMXBANS] ======================================

Та ето отново безмисления бан..Играм си в хнс-то и един от играчите с ник "Player" попита за ип-то на виртуала,тъй като го имах копирах го и му го дадох..И на следващата врътка бях банат за "реклама" на сървър..Дадох ип-то с цел да помогна на играча не да рекламирам съврвъри,но само заради едно ип което написах точно 1 път да бъда баннат за ден и нещо е простотия,като имам в предвид,че даже има играчи,които не са гагвани когато рекламират наистина сървър.. Не настоявам банът ми да бъде махан,но ми писна да ме банват за глупости..Миналия път беше защото съм казал на един "рязан" и админа си е помислил че на него съм казал ...
Сървърите ми харесват,но мисля,че някои админи прекаляват малко..
Вече обмислям да кажа на някой админ да ме гагне за винаги,че да не казвам нищо!

[ Редактирано Tue May 25 2010, 00:10 ]
Най-отгоре
The Effect
Tue May 25 2010, 00:17
Гост
Има скайп има e-mail има още хиляда места от които можеш да му го кажеш. Мисля че съм прав. Влизам незнам какво е станало виждам да се дава друго IP БАН! Има хора които се скъсват да спамят IP-та от рода на "Tuka e po qko 92.32.234.234.2344:27016" Аз само да ги набарам тия..

[ Редактирано Tue May 25 2010, 00:19 ]
Най-отгоре
Terror machine
Tue May 25 2010, 00:23
Нито скайп му знам нито нищо,за пръв път го виждам във съврвъра и си попита човека за ип-то и му го казах..Едва ли ако беше на мое място ще почнеш да му искаш скайп,майл,телефон...
Най-отгоре
The Effect
Tue May 25 2010, 00:24
Гост
За кво се обясняваш? Видял съм те точка по въпроса. Ако някой главен мисли че не съм прав да си каже и съответно да ме накаже!
Най-отгоре
Terror machine
Tue May 25 2010, 00:31
Хубаво видял си ме,дори и да е реклама какво с 2 дена бан ли се наказва?Тези дето рекламират наистина сървъри им слагате по 7 минути гаг..Много се вживяваш в админството според мене!Ето за това сървърите се опразват..Ако искаш и за 5 месеца ме бан в хнс повече няма да играя заради такива админи !
Най-отгоре
t0kera*
Tue May 25 2010, 00:53
Регистриран потребител #1336
Регистриран: Sat Mar 28 2009, 14:43
съобщения: 727
Това е пак реклама,може да се накже и перманент ако трябва!Така че спри да спориш и си трай!След 1 ден ще играеш.
Най-отгоре
Terror machine
Tue May 25 2010, 01:01
ами локвайте темата няма смисъл от нея,ще си джъткам в виртуала !
Най-отгоре
The Effect
Tue May 25 2010, 13:30
Гост
Джиткай си и в 3D ако искаш! ТАКИВА СА ПРАВИЛАТА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЯМА!!!
Най-отгоре
grrrr
Tue May 25 2010, 14:26
Les Fils Du Vent
Регистриран потребител #3739
Регистриран: Fri Apr 30 2010, 21:00
съобщения: 18
Точно така! Направили се изключение за един, трябва да се направи и на всички други... Рекламата си е реклама! Има Internet има и Google... като толкова го е искал е можел да си намери сайта -> от там сърварите -> и IP - адресите...
Най-отгоре
aboutme
Tue May 25 2010, 15:05
Гост
Темата изчерпана.Terror , разбираме , че не си го направил с цел да рекламираш , а да помогнеш , но има правила , банът не е чак толкова продължителен , за напред оставяй ги да си търсят из нета , не им давай всичко на готово , не се пали толкова
Най-отгоре

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF