Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Общи приказки / Кодекс на най-добрия играч - Тактики , съвети за по добра игра ! - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Общо :: Общи приказки
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Кодекс на най-добрия играч - Тактики , съвети за по добра игра !
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Автор Отговор
JamesoN
Sat Aug 29 2009, 21:29
Гост
За всички начинаещи и не толкова начинаещи играчи е добре да знаят това

1. Винаги се запасявай с достатъчно нерви преди да седнеш да играеш.

2. Ако не можеш да използваш дадено оръжие или граната - недей! Ще навредиш повече. Използвай най-вече оръжията, с които играеш най-добре, няма смисал да експериментираш - не само, че ще умреш по-бързо, но и хората, чийто гръб евентуално пазиш също ще го отнесат.

3. Определете бутона Q за пистолета си, така когато се наложи да презареждате вие можете бързо да превключите на пистолет и да продължите битката.

4. Използването на снайпер не е каширане. Каширането е когато играч се крие в усамотени места без оптично оръжие. Снайперирането е добър начин да пазиш зоната си !

5. Използвайте „отборен огън”! Вземете един играч с оръжие с голям обхват на стрелба (примерно AWP) и вървете със някой който е с добро малкообхватно оръжие (примерно banelli Super 90) и така вие можете да се покривате взаймно.

6. ВЪРВЕТЕ! Тишината и скоростта са ключа към добрата игра в CS! Ако някой враг е наблизо до вас и вие го чувате а той вас не вие имате много по-голям шанс да му „сритате задника”. Използвайте всяко прикритие и пазете тишина, това може да се окаже решаващо след първоначалната касапница.

7. Използвайте бойни гранати и шокови гранати (Flashbang). Шоковите гранати могат да заслепят противниковите играчи докато вашите съотборници нахлуват в базата им !

8. Използвайте лъжлив огън.Един или двама играчи започват да хвърлят димки, шокови и бойни гранати на едно място за да привлекат вниманието на враговете така те ще станат лесни жертви на минаващите им в гръб ваши съотборници.

9. За да убием кашето ти трябва да мислиш като него! Научи картата и всички кашета така ти никога няма да бъдеш изненадан ! Ако има играч, който всяка игра стой на едно и също място го изненадай с димка и шокова граната.

10. Стреляй в гърдите и във врата за да удариш HeadShot. Със снайпер това става като уцелиш врата или дори малко по отдолу. Стреляй във врата ако си с пистолет или близкообхватно оръжие. Използвайте накъсан огън със оръжия като AK-47 изстрелвайте по 3-4 патрона.

11. Ти трябва да си бърз, експедитивен, тих и успешно да можеш да запазиш концетрация за да може да убиеш противника си. Отваряй си очите на 4 и бъди сигурен че няма да се забъркаш в каша, бъди сигурен че с твойте действия не вредиш на съотборниците си.

12. Дуварете ! Това че убиете някой през стената не значи че сте с хак ! Ако чуете провника си да тича от другата страна на стената стреляйте през стената, но си пазате патроните. В този случей перфектно се вписва командата /me в този сървар !

13. Използвайте рел ! Какво е рел ? - това е моментен изтрел, сякаш стреляте без мерник, но всъщност той се активира за стотни от секундата и придава точност. При релването почти едновременно натискате първото и второто копче на мишката (ще се усетите кое първо)

14. Използвайте радара ! Той не е сложен за красота, повярвайте ми ! Като видиш на радара,че пред теб има твой съотборник не хвърляй шокови гранати или димки. При чуване на стъпки радара може да ви помогне да разберете дали стъпките са от съотборник или протичник. На радара може да видиш каде е всеки твой съотборник, ако си терорист може да видиш каде е бомбата.

15. Следи мунициите си, глупаво е да умреш защото си забравил да презаредиш. Не "дърви" туй, що не може да се "дърви". Рамбо има пълнители по 500 патрона, които изпразва на един дъх, но той е железен, а ти не си. Стреляй на кратки откоси (с оръжия като АК и М4) цели се винаги в горната част на трупа, шанса за "глава" е по-голям.

16.Следи внимателно командите на по-добрите от теб в началото на рунда. Виж какво са решили да правят и прецени къде ще си полезен ти.

17. Не колете админ, не се приема много на добре ...(не е шега)

! БЪДИ БЪРЗ И ТИХ !
link < Копи
П.С Извинявам се ако има такава !

[ Редактирано Sun Aug 30 2009, 01:03 ]
Най-отгоре
sAks
Sat Aug 29 2009, 21:36

Регистриран потребител #428
Регистриран: Wed Mar 05 2008, 23:01
съобщения: 417
: D nice, properly speaking ;]
Най-отгоре
-=[Pr0luX]=-
Sat Aug 29 2009, 22:09
Гост
от cs-bg.info не си интересен намери нещо СВОЕ !
Най-отгоре
JamesoN
Sat Aug 29 2009, 22:54
Гост
link

[ Редактирано Sun Aug 30 2009, 01:02 ]
Най-отгоре
appLy
Sun Aug 30 2009, 00:03
Гост
17. Не колете админ, не се приема много на добре ...(не е шега) -



[ Редактирано Sun Aug 30 2009, 00:04 ]
Най-отгоре
BreathTaker
Sun Aug 30 2009, 00:11

Регистриран потребител #1415
Регистриран: Thu Apr 09 2009, 11:22
съобщения: 1529
Абе поне кажи от каде си го копирал.
Най-отгоре
Golchev
Sun Aug 30 2009, 00:20
Golchev
Регистриран потребител #774
Регистриран: Wed Nov 12 2008, 12:42
Град: Сандански
съобщения: 901
Ако до 24 часа не напишеш ИЗТОЧНИКА! темата ще бъде изтрита !!!

[ Редактирано Sun Aug 30 2009, 00:32 ]
Най-отгоре
Уебсайт
DSGL
Sun Aug 30 2009, 13:28
DOnT STOP grEEn LigHT !
Регистриран потребител #991
Регистриран: Sun Feb 01 2009, 15:13
съобщения: 765
Това за админа не е вярно,като ме колне някой може да се подразня но само толкова...Колете админи на воля пичове:)
4. Използването на снайпер не е каширане. Каширането е когато играч се крие в усамотени места без оптично оръжие. Снайперирането е добър начин да пазиш зоната си ! (това го одобрявам правилно казано.)
Еи това изполвам на авпето.
13. Използвайте рел ! Какво е рел ? - това е моментен изтрел, сякаш стреляте без мерник, но всъщност той се активира за стотни от секундата и придава точност. При релването почти едновременно натискате първото и второто копче на мишката (ще се усетите кое първо) Научете го ще ви е полезно.
Като цяло това се отнася за 5в5 за масакарските изпълнения се иска само кураж да влезеш първи и късмет да излезеш...
Най-отгоре
 

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System